Малинівська громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини Малинівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Сімейні форми влаштування дітей, які залишились без  батьківського піклування. Дитячий будинок сімейного типу.

Сімейні форми влаштування дітей, які залишились без батьківського піклування. Дитячий будинок сімейного типу.

В силу певних обставин сьогодні багато дітей залишаються без батьківської опіки та любові. Діти, які втратили батьків, або їхні батьки в силу різних обставин не можуть виконувати свої обов’язки, потребують родинного тепла і виховання.

08:52 07.07.2021

Професійне навчання безробітних. Знання не піддаються інфляції.

Професійне навчання безробітних. Знання не піддаються інфляції.

Професійне навчання безробітних є одним з актуальних інструментів зниження рівня безробіття, підвищення якості трудового потенціалу. Його основними цілями є набуття та вдосконалення професійних знань, умінь і навичок безробітних для  забезпечення відповідного рівня професійної кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.

10:29 30.06.2021

Навантаження на 1 вакансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Навантаження на 1 вакансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Перед роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: вплив на економіку та суспільство COVID-19, тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою, дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили, спричиненого негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. Завдання, що ставить перед собою служба зайнятості в цих умовах: стабільна робота підприємств всіх видів економічної діяльності, кадрове забезпечення роботодавців області, задоволення потреб шукачів роботи, урегулювання дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили. В рамках такої тісної співпраці кількість роботодавців, які користуються послугами центрів зайнятості щороку зростає.

09:18 22.06.2021

20 червня в розквіті життєвих і фізичних сил перестало битися серце  директора ФГ "Славутич", депутата Малинівської сільської ради Пилип’юка Миколи Васильовича

20 червня в розквіті життєвих і фізичних сил перестало битися серце директора ФГ "Славутич", депутата Малинівської сільської ради Пилип’юка Миколи Васильовича

Вся трудова діяльність Миколи Васильовича пов’язана з Полтавським краєм. Микола Васильович організовує ФГ «Славутич» і з 20 жовтня 1999 року - його голова. На цій посаді виявив себе здібним організатором, вдумливим, творчим керівником. Микола Васильович – керівник нового типу: діловий, конкурентний, реалістичний. Його життєвий оптимізм, доброзичливість, простота в спілкуванні створювали навколо нього якусь особливу атмосферу. Працювати з ним було легко і приємно. Він назавжди залишиться одним з найкращих фахівців. Нам завжди не вистачатиме його мудрих порад, дружньої підтримки.

08:34 22.06.2021

Особистий прийом громадян народного депутата України НІКІТІНОЇ МАРИНИ ВІКТОРІВНИ

Особистий прийом громадян народного депутата України НІКІТІНОЇ МАРИНИ ВІКТОРІВНИ

 24 червня 2021 року з 10 до 11 години, в адміністративному приміщенні сільської ради (с. Полтавка, вулиця Санжарівська, 60), відбудеться особистий прийом громадян народним депутатом України НІКІТІНОЮ Мариною Вікторівною.

14:23 18.06.2021

ПАТРОНАТ - ШВИДКА ДОПОМОГА ДИТИНІ

ПАТРОНАТ - ШВИДКА ДОПОМОГА ДИТИНІ

На даний час державна політика у сфері захисту прав дітей перебуває у стані реформування інтернатних закладів та пошуку альтернативних форм влаштування дітей. Зокрема, однією із таких форм є патронатні сім’ї.

10:28 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь